Új esküvői mellény szettek érkeztek az Elite szalonba

Kedves Házasulandók! 
 
A már nagyon várt új 2015-ös esküvői mellény kollekció megérkezett a budapesti Elite szalonba!
Szalonunk 2013. szeptemberétől bővítette kínálatát és a csodálatos menyasszonyi ruhákon kívül már a vőlegényeknek is kínál elegáns vőlegény-, illetve alkalmi öltönyöket, ceremónia mellényeket és más esküvői kiegészítőket.
A vőlegény öltönyének elengedhetetlen kiegészítője a mellény és annak anyagával harmonizáló nyakkendő, illetve francia nyakkkendő, melyek viselete szinte kötelező az esküvőn. Ezeket a ruhadarabokat kizárólag a  vőlegények viselheik a nagy napon. A vőlegények így "tűnnek ki" a többi elegáns öltönyös úriember közül, ugyanúgy mint a menyasszony ruhájával a többi jelen lévő hölgy közül. 
Esküvői mellény, nyakkendő és ing választásánál fontos figyelembe venni  a menyasszonyi ruha színét. 
Alapszabály, hogy fehér színű menyasszonyi ruhák mellé a vőlegény inge színének is fehérnek kell lennie, míg törtfehér, csontfehér menyasszonyi ruhák esetében az ing színe alkalmazkodik a ruha színéhez és törtfehér inget célszerű választani. Természetesen az Elite szalon mindkét színben tart alkalmi, mandzsettás ingeket, mivel ezek az ingek a legalkalmasabbak az esküvőre.
Mellények színének kiválasztásánál is ugyanez a szempont, fehér menyasszonyi ruhához fehér, ezüst szürke, szürke, fekete színű mellényeket ajánlunk elsősorban. Törtfehér színű menyasszonyi ruhák mellé kiváló választás a törtfehér, csontszínű, arany, rozsda barna, bézs illetve pezsgő színű mellény. 
Ritkább esetben az esküvő illetve az esküvőn alkalmazott virágdíszítés (pl. menyasszonyi csokor) színével egyeztetik a viselendő mellény színét (pl. mályva szín, kék, stb..) Természetesen az a legfontosabb szempont ,hogy az ifjú pár öltözetével, annak színvilágával is jelezze az összetartozást!
További információ +36-1-3023899
 
Természetesen folyamatosan változó, megújuló készlettel rendelkezünk izelítőként képek itt.
 
  

Jó tudni: