Téli esküvőre menyasszonyi ruhakölcsönzés féláron!

Téli esküvő 
Szeretitek a telet, a megható gyertyafényes hangulatot, vagy éppen télen ismerkedtetek meg és évfordulótokon esküvővel szeretnétek megkoronázni, hogy egymásra találtatok?
A téli esküvő gondolata ebben az esetben jó választás, sőt még anyagilag is jobban jöhettek ki.
Az Elite szalonban a téli esküvőkre 50% kedvezménnyel kölcsönözhetők a menyasszonyi ruhák, emellett meleg stólát, szőrmés keppeket ingyen kölcsönzünk a ruhák mellé. Megfázástól sem kell tartani még a legkivágottabb ruhában sem, mert ilyenkor töltenek a menyasszonyok a legkevesebb időt  a szabadban, valamint mindenhol fűtenek, már a legtöbb templomban is van fűtés. Jó megoldás lehet, ha egy helyre szervezitek meg a házasságkötést és az azt követő lagzit.
A téli esküvőknél a természetben készülő képek legtöbbször kimaradnak, de búslakodásra semmi ok, mert a műtermekben készülő képek is gyönyörűek és természetesek. Gondoljunk csak a magazinok címlap fotóira, ahol majdnem mindig műteremben zajlik a fotózás.
Télen hamarabb sötétedik, így a késő délutáni esküvőnek is különleges hangulatot adhatunk gyertyavilágítással. Asztaldísznek is szépek a különböző mécsesek, díszítve a tél klasszikus elemeivel, mint a kövirózsával, tobozokkal, stilizált hópelyhekkel, de manapság már bármely virág szóba jöhet télen is, és még csak nem is drágább, mint nyáron.
A téli esküvők javára írható, hogy mint a báli szezonban, ugyanúgy téli esküvőkor is hamarabb mulatós hangulatba kerül a násznép.
Karácsonyi esküvő azoknak javasolható, akik esküvőjüket kisebb társasággal, nagyon belsőséges keretek közt szeretnék megünnepelni.
Különleges élmény lehet viszont mindenki számára, a fiatal párnak és az őt körülvevő rokonoknak, barátoknak is a ’Szilveszteri esküvő’! Garantáltan hosszú-hosszú éveken keresztül, főleg az újévi ünnep közeledtével fel fogják emlegetni az ilyen esküvői bulit. Természetesen érdemes idejében elkezdeni a szervezést, főleg a hely kiválasztása és lefoglalása nagyon fontos.
Tehát ne felejtsék az Elite szalon 2013. november 4 és 2014. február 28 között tartandó esküvőkre menyasszonyi ruhák kölcsönzési díjából 50% kedvezményt biztosít! Más kedvezménnyel nem összevonható jelen kedvezményünk.
 Remélem sikerült néhány embernek felkelteni a figyelmét és hamarosan pozitív visszajelzést kaphatunk a téli esküvők számában!
 

Jó tudni: