Tavaszi lánykérés

 Tavaszi lánykérés
 
Március van és túl vagyunk az első, valóban tavaszi hétvégén, ráadásul hosszú hétvége volt. Csodálatos napsütésben fürödhettünk, madarak csicseregtek az ágakon, a természet is megújul. Tavasz van. Minden alkalmas a romantikára és elhangzik a várva várt kérdés: „hozzám jössz feleségül?” Természetesen a válaszra sem kell sokáig várni. Elhangzik az első „igen” és megkezdődik a tervezett esküvő szervezése is. Ennek a jelenetnek lehettem tanuja az elmúlt hétvégén, valahol a Balaton partján. Ekkor gondoltam bele, hogy mekkora dolog is ez valójában. Menyasszonyi ruhákkal több mint 16 éve foglalkozom, minden nap kapcsolatban vagyok az esküvőkkel és már-már hozzászoktam az esküvői szervezés hangulatához, mégis meghatott a jelenet. Nagyon fogok nekik - így ismeretlenül is- szurkolni, hogy gördülékenyen menjen a tervezett esküvő szervezése és szerelmük örökké tartson.
Ekkor jutott eszembe, hogy most járt le az egyik akciónk, ahol is menyasszonyi ruháinkat 20%-40% kedvezménnyel kölcsönözhették ki a leendő arák.
Az én Balaton parti ismeretlen szerelmes párom ezek szerint még a lehetőségét sem kapja meg, hogy kedvezményben részesüljön?! Lehet, hogy rám is jócskán hatással volt a gyönyörű tavaszi természet, de nem hagyhatom, hagyhattam figyelmen kívül azokat a fiatal hölgyeket sem, akiknek csak a napokban kérik meg a kezüket. Így nekik ajánlom legújabb tavaszi kedvezményünket: 30%-40% kedvezményt nyújtunk azon aráknak, akiknek esküvőjükig legalább három hónap marad. Három hónap alatt - nyugodt szívvel mondhatom - meg lehet szervezni egy esküvőt!
Remélem ,így az én fiatal szerelmes párom is részesülhet egy markáns kedvezményben.
Kellemes készülődést kívánok!

Jó tudni: