A rengeteg ruha közül melyiket válasszam?

Sokakban már az első ruhapróba során felmerül a kérdés, hogy melyik ruhát válasssza esküvőjére a sok szépséges ruha közül. Valóban nehéz a döntés, mert egyidőben több stílus közül is válaszhatnak az arák, egyszóval sok-féle menyasszony lehet valaki 2011-ben. Néhány szóban segítenék az eligazodásban a menyasszonyi ruhák tengerében.
Elsősorban a kedves ara alkatához, jelleméhez kell, hogy illeszkedjen a menyasszonyi ruha, de nem szabad szem szem elől veszíteni, hogy milyen létszámú esküvőre, és milyen vendéglátó helyen kívánjuk viselni azt.
1.Íratlan szabály, hogy nagy létszámú, táncos, amolyan lagzis esküvőre inkább az impozánsabb, feltűnőbb, klasszikusabb ruhák valók. A „kis” ábrándos ruhákat más alkalomra kell meghagyni.
2.Az is igaz, hogy 4-8 fős, polgári esküvőre nem illik katedrálisba illő uszályos ruhában megjelenni.
3.Kedveltek a magyaros, csárda jellegű éttermekben tartott lagzik is ahol az extravagáns, esetleg tollakkkal díszített vagy  hot couture ruhaköltemények tűnnek nem odaillőknek. Nem kötelező a díszmagyar, de válasszunk inkább a klasszikus ruhák világából (pl.Unspoken Romance kollekció). Segítségként gondoljunk csak az egy életre szóló képekre (ahol a háttérben gémeskút áll vagy egy szép tornácos épület)  milyen ruhát látnánk szívesen vissza?
4.Az elegáns éttermekben, szállodákban tartott állófogadásos vendéglátáshoz a kisebb szoknyás, nem uszályos, vagy felcsatolható uszályos ruhák valók, melyben könnyebb a mozgás az asztalok között is.
A fent leírtak nem kötelező érvényűek, de segíthetnek a menyasszonyi ruhák rengetegében a legmegfelelőbb kiválasztásában.
 
 

Jó tudni: