Őszi esküvői dekorációs trend színek

Őszi esküvői dekorációs trend színek
 
2011-ben az esküvői dekorációk színeit több egyszerre is létező színvilág határozza meg.
Ugyanúgy mint a az esküvői ruhák terén itt is megmutatkozik ez a sokszínűség, a változatosság.
2011 őszét leginkább a föld, a temészet színeinek használata jellemzi. A természetességet a barna, világosbarna, bézs és zöld színek határozzák meg. Többségében pasztel színek ezek, melyeket  akár kicsit élénkebb színekkel is társíthatunk.  Például bézs színt narancssárga vagy terakotta színnel, illetve világoskéket türkizkékkel is.
A természet színeihez sorolhatjuk így ősszel még a kellemes narancs-barna-arany színvilágot, melyeket előszeretettel használnak a dekoratörök ilyenkor. 
Akik jobban kedvelik az  élénkebb díszítést azoknak ajánlom a harmadik legfontosabb trendszín kombinációt, mely a narancs és a korall szín társításából született.
itt szeretném megjegyezni, hogy a dekorációs színeknél leírtak a dekorációra vonatkoznak és nem jelentik azt, hogy a koszorúslányok vagy netán a vőlegénynek ezekbe a színekben kellene megjelenniük az esküvő során. Fontosabb ilyenkor az évszaknak, az esküvő helyszínének megfelelő díszítésre fektetni a hangsúlyt, minthogy a viselendő ruháknak az  asztaldísszel vagy a függöny színével megegyező színbeni párosítását erőltetni.
Fontos még, hogy az esküvőn aktívan résztvevők, mint a koszorúslányok olyan öltözetet viseljenek, mely stílusukhoz, színvilágukhoz is megfelelő .  A menyasszony illetve a vőlegény elárulhatja az esküvői dekoráció színvilágát számukra , de soha ne tegyék ezt kötelezővé!
Előzetesben a 2011 téli dekor trendjéből: fémes ezüst-világoskék kompoziciója , a téli erdő színei illetve a markánsabb színek kedvelőinek fehér-piros eggyüttesek kerülnek majd a fókuszba.
 
 
 

Jó tudni: