Mennyibe kerül a keringőruhák kölcsönzése szalagavatóra?

                                           Mennyibe kerül a keringőruhák kölcsönzése szalagavatóra?
 
            Keringőruhák kölcsönzésénél többféle árkategória létezik, 10000.-Ft-tól egészen 50-60.000.-Ft-os kölcsönzési díjakig is említést tesznek a szalagavatóra készülő hölgyek, ezért szeretnénk bővebb felvilágosítást adni az Elite szalon keringőruhái kölcsönzési díjairól.
            Szalagavatóra keringőruha kölcsönzési díjai modelltől függően 15.000.-Ft-tól 25.000.-Ft-ig terjednek. Általánosságban elmondható, hogy a most igen népszerű tüll szoknyás keringőruhák a 20-25.000.-Ft-os kategóriába tartoznak nehezebb kezelésük, drágább beszerzési áruk és rövidebb kifutási idejük miatt.
            Szalonunk csoportos kedvezménnyel is szolgál hat darab keringőruha együttes kölcsönzésekor, 16.000.-Ft-os egységáron biztosítjuk ruháinkat ugyanazon szalagavatóra. A fenti kölcsönzési díjak minden esetben magukban foglalják a keringőruha méretre igazítását, igény esetén egy pár kesztyű kölcsönzését, a ruha alá illő abroncsos illetve abroncs nélküli alsószoknya kölcsönzését. Itt jegyeznénk meg, hogy a keringőruhához cipőt nem kölcsönzünk egészségügyi okok miatt.
            Keringőruháinkat már a szalagavató előtti nap el lehet vinni szalonunkból és a szalagavató utáni első munkanap kell azokat (lehetőleg) délelőtt folyamán visszahozni. A ruhák szállításához ruhazsákot biztosítunk .
            Fontos még tudni, hogy a ruhák elvitelekor a kölcsönzési díj felett 10.000.-Ft letéti díjat , más néven kauciót kell fizetni, amely a ruha és kiegészítői sérülés nélküli vissza hozatala után visszajár.
            Keringőruháinkhoz nyakláncok, hajdíszek, diadémok széles választékban kaphatók illetve kölcsönözhetők. 
            Szalagavatóra ezüst és tört-fehér szatén tánccipőket értékesítünk.
            Szalagavatói keringőruháinkat ide kattintva tekintheti meg.
            Keringő ruháink fehér színűek, minden esetben uszály nélküliek és a ruhákról a vékony vállpántok , nyakpántok levehetőek.
 
További információt személyesen szalonunkban Budapest 1067 Teréz körút 31. földszint 3. szám alatt illetve a +3613023899 telefonszámon kaphatnak.
 
Várunk minden kedves érdeklődőt!
 
 
 

Jó tudni: