Megújult a Magic Moment honlapja

A 2012-es esztendőt  férfi ruházattal foglalkozó üzletünk,  a Magic Moment divatszalon megújult honlappal nyitotta.
Ez az új weboldal jobban bemutatja termékpalettánkat, különös tekintettel a vőlegények öltözetére. 
 
  A Magic Moment weboldala a bővebb tájékoztatást tűzte ki célul a mai igényeknek megfelelően, a naprakész kommunikációt is szem előtt tartva. A modern design (dizájn) mellé még több információ került az oldalra. Minden szalonunkkal kapcsolatos hírt, akcióinkat, trend információkat a Hírek, Újdonságok bejegyzés alatt találhatják meg. Hírlevélre is feliratkozhatnak, hogy első kézből értesüljenek az új kollekciók érkezéséről, akcióinkról.
Weboldalunk frissítésére a fentieken kívül is szükség volt, mert a 2010. év őszétől az esküvői ruhákkal, vőlegény öltözetekkel foglalkozó szalonunk tovább bővítette a palettáját, s azóta olasz cipőket és csizmákat is forgalmaz.
A kényelmes és szép olasz lábbelik nagy sikert arattak már az első pár hónapban is, mára már a szalon fő tevékenysége az eredeti olasz cipők, bőráruk, férfi divatáruk értékesítése lett.
Természetesen az esküvői részlegünk sem elhanyagolt és a hozzánk betérő vendégek továbbra is megtalálhatják a Magic Moment menyasszonyi ruhákat Budapesten a Teréz körút 31. szám alatti Elite szalonunkban.
Mindenkinek kellemes nézelődést kívánok megújult weboldalunkon és remélem mihamarább személyesen is találkozhatunk szalonunkban.
http://magicmoment.hu/