Keringőruhák szalagavatóra

Véget ért a tanév, kitört a jól megérdemelt vakáció. Most még minden diák próbálja kipihenni a tanév fáradalmait, de augusztus felé már elkezdenek a fiatalok a következő évre készülődni. Legfőképpen így van ez az utolsó középiskolai évre készülődő diákokkal. Sok lesz a tanulni való, nem sokára érettségizni kell. A továbbtanulás eldöntése is nehéz dolog. Szerencsére ebben az utolsó évben van kellemes dolog is, mint a Szalagavató, illetve Szalagtűző Bál.
Sok iskolában júliusban, agusztusban már kiderül, hogy mikor tartják a szalagavató bált, ezzel egyidőben a menyasszonyi szalonokban megszaporodnak az érdeklődő lányok, akik elsők között szeretnének a legszebb szalagavatói keringőruhák közül válogatni. Ők teszik -talán- a legokosabban , hogy már agusztusban felkeresik a ruhakölcsönző szalonokat, mert szeptember első hetében már az összes budapesti középfokú tanintézmény lánynövendéke elindul ruhát válogatni és foglalni. Szalagavatóra ruhát próbálni nem érdemes nagy társasággal érkezni, mert a kellemes, bulis  osztályhangulat nem mindíg segít a legmegfelelőbb ruha kiválasztásában. Nehezebb a keringő ruhát jól kiválasztani, ha még másik nyolc lány beszél egyszerre.
Szalagavatós ruhánál  a szépségen túl még igen fontos, hogy kényelmesen lehessen benne táncolni, ezért az utóbbi években majdnem kizárólag a vállpánt nélküli, illetve nyakba pántos abroncsos ruhákat választják. Érdemes azon is elgondolkodni, hogy a szalagavatót általában nagy sportcsarnokkban, művelődési házakban tartják, ahol a közönség távolról látja a ruhákat, így a túl egyszerű keringőruhák ott kevésbé mutatnak.
Fontos dolog a ruhapróba során megnézni magunkat hátulról is a ruhában, minthogy a keringő is társastánc, gyakran a párok egymás felé fordulva táncolnak, így a közönség hátulról látja a táncolókat. Álmaink ruhájának minden oldalról nézve tökéletesnek, harmonikusnak kell lennie. Az elől díszes ruha, melynek hátoldalának kidolgozására kevesebb figyelmet fordítottak nem felel meg a célnak!
A szalagavatói keringőruhák bérleti díja 16-25.000.-Ft között mozog, mennyiségi kedvezmények -természetesen- vannak. Már hat darab keringőruha kölcsönzésénél minden keringőruha egységesen 16.000.-Ft-ért kölcsönözhető a szalagavatói bálra.
Sok szeretettel várjuk legújabb keringőruha kollekciónkkal a szalagavatóra készülődő hölgyeket.
Tekintse meg az Elite szalon szalagavatói ruha kollekcióját  itt