Keringőruha divat

 Mint a felsőruházati termékeknél, így a szalagavatókon viselt keringőruháknak is van divatja. A 2018-as ruhakollekciókban több tüllszoknyás, nagy abroncsos ruhát találunk. Nem véletlenül, mert az idei báli szezon abszolut győztesei lesznek ezek a ruhaköltemények. Egyik fő oka, hogy  kevés kivétellel mindenkinek ajánlható ruhadarabok ezek. Az idei keringőruha kollekcióban egyaránt megtalálhatók a derék alatt, már majdnem csipőig leszűkített míder jellegű felsőrészes, nagy tüllszoknyás ruhaköltemények mellett (amelyeket inkább magas lányoknak ajánlok!),  a rövidebb derékrésszel szabott tüll-csodák is, amelyeket az átlagosnál alacsonyabb lányok is boldogan viselhetnek. A díszítésben is van változás a tavalyi évhez képest, trendiek a kicsit díszítettebb, gyakran platina szín szállal hímzett ruhák is. A ruhatervezők is jól tudják, hogy a szalagavatókon viselt keringőruhákat a közönség viszonylag távolról szemlélheti, sokan táncolnak eggyütt,  ezért alkalmaznak más színű dekorációt a ruhákon, végül is a díszítettebb ruhák messziről  jobban kivehetők, könnyebben fényképezhetők. Fontos még megjegyezni, hogy a tavalyi évhez képest a tervezők a ruhák hátának kidolgozására még nagyobb figyelmet fordítottak, annak ismeretében, hogy a keringőt párban, egymás felé fordulva táncolják a fiatalok, így gyakorta a közönség a táncolók hátát látja. 

Személyes tanácsom a most ruhát kereső hölgyeknek, hogy mindíg csak arra gondoljanak, hogy szalagavató bál csak egyszer van egy életben és igyekezzenek igazán mutatós ruhát választani, ami egyéniségükhöz is tökéletesen illik, valamint minden oldalról nézve harmonikus, szemet gyönyörködtető élményt ad a szalagavatón résztvevő szülőknek, kedves rokonoknak.

Szalagavatói keringőruha keresése előtt érdemes az interneten tájékozódni, hogy hová érdemes betérni ruhapróba miatt, hol tartanak nagyobb keringőruha kollekciót. Fontos még a leendő szalagavató időpontjának biztos ismerete, mert pontos időpont nélkül nem tudnak ruhát foglalni a nagy napra. 

A könnyebb válogatás miatt ajánlom  szalagavatós kollekciónkat:

Ezen ruhák mindegyike fehér és természetesen uszály nélküli, mert csak így lehet bennük keringőt táncolni. Sokszor a ruhák csillogását a képek nem tudják hűen visszadni, de ettől függetlenül a ruháink nagy többségén igazán szépen csillogó kristályok és strasszok találhatók, melyek még látványosabbá teszik ruháinkat.

És ne feledje senki A SZALAGAVATÓN MINDENKI NAGYON SZÉP LESZ!!

Jó tudni: