Fehér vagy tört-fehér legyen-e a menyasszonyi ruha?

Fehér vagy tört-fehér színű legyen-e a menyasszonyi ruha?
 
            Sokan a menyasszonyi ruha kiválasztásához konkrét szín elképzeléssel indulnak útra. Mások viszont a család kérésére csak fehéret vagy éppen ellenkezőjét kérik a menyasszonyi ruha színeként. És vannak akik az éppen divatosabb szín alapján keresnek esküvőjükre menyasszonyi ruhát.
            Néha megtörténik, hogy az eredetileg elképzelt ruhaköltemény felpróbálva sem színben, sem fazonban nem a legelőnyösebb. Ennek több oka lehet. Nem kell ezen nagyon meglepődni, hogy nem tudjuk előre, melyik ruha fog jól állni a próbák során. Idáig a menyasszonyi ruha is csak álom volt egy jövőbeni esküvőre. Most viszont választani kell egyet, ráadásul a legjobbat, amelynek a viselése legmegfelelőbb legyen a menyasszony egyéniségéhez és az esküvő megtartásának körülményeihez. A választást megkönnyítendő én most elsősorban a menyasszonyi ruha színének kiválasztásával fogok foglalkozni.
            A menyasszonyi ruhákat ezért is készítik fehér és tört-fehér vagy más néven csontszínű (ivory) alapanyagból, mert mi emberek is több típusba tartozunk - hajunk, bőrünk, szemünk színe alapján. Bizonyára már mindenki hallott vagy olvasott a tavasz, nyár, ősz és tél típusú emberekről. Minden típusnak meg vannak a saját színei, harmóniája, mely jellegzetessé teszik az egyént.
 
Tavasz típus:   Arany és aranyló, meleg árnyalat mind hajszínben, mind bőrszínen.
 
Nyár típus:      Rózsás, rózsaszín arcbőr, szőke , vöröses haj, kék vagy zöld szem. (Például a skandináv emberek)
 
Ősz típus:        A természet színei jellemzőek erre a típusra, barna szem, elefántcsont, bézs-arany bőrszín, gesztenyebarna vagy közép-szőke haj.
 
Tél típus:         Sötét vagy fekete haj, világoskék szem, világos arcbőr, amely soha sem rózsás és porcelán arcbőr.
 
            A tavasz és ősz típusú hölgyeknek nagy valószínűséggel a csont-fehér, tojáshéj színű, természetesebb fehér, törtfehér illetve pezsgő szín ruhák fognak jól állni, akár arany vagy bronz hímzéssel, dekorációval, míg a tél és nyár típusú hölgyek bátran választhatják az optikai fehér ruhakölteményeket platina illetve ezüst díszítéssel.
Természetesen az Elite szalon kínálatában ugyanolyan mennyiségben vannak jelen a fehér illetve törtfehér ruhák.
Kellemes válogatást kívánunk menyasszonyi kollekcióink között!
 
Elite szalon
 
 

Jó tudni: