Esküvői trendszínek 2015

 
 
Esküvői trendszínek 2015
 
 
A tavasz közeledtével megkezdődik a 2015-ös esküvői szezon, ezért kiemelten fontos, hogy foglalkozzunk a 2015-ös esküvői trendszínekkel.
Legtöbb esküvőnek tematikusan színe, stílusa van. De mit is jelent ez? Az esküvők színe gyakorlatban annyit jelent, hogy van egy, vagy több egymással, s a helyszínnel is harmonizáló szín, amely jellemzi az esküvőt, sőt már azt megelőzően is megjelenik például az esküvői meghívókon. Mindenki egy jól szervezett, külsőségeiben is egész képet alkotó esküvőt szeretne magának, de a legtöbb ember életében az esküvő szervezése egyszeri alkalom, s kicsit gyakorlatlannak érzi magát benne. Nekik kívánok egy kis segítséget nyújtani az aktuális esküvői trendszínekről.
 
 

 
2015-ben is a pasztellszínek dominálnak, a különbség csak az a korábbi évekhez képest, hogy egyszerre akár három pasztellszínt is lehet használni az esküvői dekorációhoz. Jó példa erre az Esküvő Classic magazin 84-89 oldalán található képek. Nagyon fiatalos, könnyed kompozíció és nem véletlen az sem, hogy leginkább a tavaszi, kora nyári esküvőnél mutatja be a magazin is.
 

 
Akik az erősebb színeket kedvelik, bátran használhatják 2015-ben a korallszínt is az esküvői dekorációknál. Ez ugyan elsősorban a nyári esküvők színe, amely nagyon nőies és kortalan szín.
 
 

 
A 2015-ös trendszínek között a legnagyobb újdonság a „Tiffany blue”, mely magyarra fordítva inkább a türkizzöldhöz hasonlít a leginkább. Ez a nemes szín nevét a híres Tiffany cégről kapta. A nyári esküvőkön kívül, díszítésként a téli esküvőknél is bátran használható. Lásd: Esküvő Classic magazin 94-97 oldalát.
Érdemes mértékkel használni ezt a színt, a kevesebb itt is több!
Akik sem egyik, sem másik színt nem tudják esküvőjükön elképzelni, azoknak is szolgálhatok jó hírrel, miszerint 2015-ben a zöld és a piros színek közül is bátran választhatnak esküvőjükre. Előnye ezeknek a színeknek, hogy mindkettő az év bármely szakában használható dekorációként. A zöld a nyugalom és a remény színe, míg a piros a szenvedély és az örök szerelemé! És mint tudjuk ezekre a jó tulajdonságokra szükség is van egy tartós, boldog házassághoz. 
További jó hír a fenti cikk olvasóinak, hogy a fenti színekben is találhatnak estélyi és menyecske ruhákat az Elite szalon kínálatában.
(képek: internet)

Jó tudni: