editor blogja

10 alapszabály keringőruha választásához

 10 alapszabály keringőruha választásához

Ahogy befejeződik júniusban a tanév, megindulnak a jövőre végzős fiatalok keringő ruhát keresni szalagavatóra.

“Melyiket válasszam?” - hangzik a kérdés sokadszorra.

Immár 23. éve vagyok aktív munkatársa az Elite esküvői ruhaszalonnak, a Magic Moment esküvői ruhakölcsönző és Party Service kft tulajdonosaként. Ennyi év tapasztalatának birtokában szeretnék segíteni a megfelelő keringőruha kiválasztásában.

 

Jó tudni: 

Milyen legyen a vőlegény mellénye?

 A vőlegény öltönyök elengedhetetlen kiegészítője a mellény és színben hozzá illő nyakkendő.
A ceremónia mellény viselete a régi korok elegáns öltözeteiből maradt fenn napjainkig. Gondoljunk csak a frakk vagy a zsakett mellényekre. Magára valamit is adó vőlegény kötelezően visel mellényt a zakó alatt, nem is beszélve a nyakkendőről.

Jó tudni: 

Keringőruha próba 2018/19 szalagavatóra

 Kedves Érdeklődők!

Több érdeklődő telefont kaptunk keringőruhák kölcsönzésével kapcsolatban, ezért szeretnék tájékoztatni mindenkit, hogy a jövő tanévben tartandó szalagavatókra, fehér keringőruhát széles vásztékban tartunk. A keringőruhák kiválasztása május elsejét követően kezdődik és majdnem egész szeptember hónapban zajlik. Ekkor hosszabb nyitvatartással, több segítővel, kiemelt kedvezményekkel várjuk a nálunk ruhát kereső hölgyeket.

Jó tudni: 

Kismama kedvezmény 2018

Szalonunk az elmúlt évek pozitív fogadtatása után 2018-ban is folytatja a kismamák számára kiemelkedő menyasszonyi ruha akcióját.

Kismama menyasszonyok számára továbbra is 50% kedvezményt biztosítunk szalonunk bármely menyasszonyi ruhájának kölcsönzési díjából.

Ez a kedvezmény menyasszonyi ruha vásárlásakor nem érvényes.

További kedvezménnyel nem összevonható!

Kismamáknak ajánlható ruháinkról alább olvashatnak:

Mennyibe kerül a keringőruhák kölcsönzése szalagavatóra?

                                           Mennyibe kerül a keringőruhák kölcsönzése szalagavatóra?
 
            Keringőruhák kölcsönzésénél többféle árkategória létezik, 10000.-Ft-tól egészen 50-60.000.-Ft-os kölcsönzési díjakig is említést tesznek a szalagavatóra készülő hölgyek, ezért szeretnénk bővebb felvilágosítást adni az Elite szalon keringőruhái kölcsönzési díjairól.

Jó tudni: 

Keringőruha divat

 Mint a felsőruházati termékeknél, így a szalagavatókon viselt keringőruháknak is van divatja. A 2018-as ruhakollekciókban több tüllszoknyás, nagy abroncsos ruhát találunk. Nem véletlenül, mert az idei báli szezon abszolut győztesei lesznek ezek a ruhaköltemények. Egyik fő oka, hogy  kevés kivétellel mindenkinek ajánlható ruhadarabok ezek.

Jó tudni: 

Új helyre költözött szalonunk!

2019. április eleje óta új helyen, változatlan precíz kiszolgálással és megújult esküvői kollekcióval várunk minden kedves érdeklődőt, házasulandó párokat.

Új Címünk:

Elite szalon by Magic Moment 

1077 Budapest, Király utca 87.

Tel.: +36 20 9873390

        +36 30  7534785

Megérkezett az új keringőruha kollekció szalonunkba!

Az Elite szalonba megérkezett az új 2018/19 keringőruha kollekció.
A már hagyományosnak mondható vállpánt nélküli tüllszoknyás ruhák mellé az idei szalagavató szezon keringőruhái közé újdonságként több japán ujjú, illetve 3/4-es ujjú , többségében csipke felsőrészes ruhák kerültek.
A tavaji évben bevezetésre került hullámosan díszített , légies szoknyák választéka tovább bővült. Idéntől még inkább fókuszba kerülnek ezek a ruhaköltemények, melyek igazán a magasabb lányokon mutatnak jól.
Keringőruha kölcsönzési díjak: 25-35.000.-Ft között mozognak modelltől függően.

Jó tudni: 

Tavaszi kiárusítás

 Kedves Menyasszonyok!
Szeretettel meghívjuk az Elite esküvői szalonba nagy tavaszi menyasszonyi ruha kiárusításra. 
Társaságunk 2018. április 3-tól fogadja az érdeklődőket Budapesten a Teréz körút 31. földszint 3 szám alatti Elite szalon helyiségében. 
Jelen kollekciónkból közel 80 darab új, vagy egy alaklommal használt tökéletes állapotú márkás, amerikai, holland, olasz ruhákat kínálunk eladásra

Oldalak